Vul uw naam en email-adres in.
U ontvangt uw inloggegevens in uw mailbox.


ho
ho
Vul uw e-mailadres in om uw wachtwoord in uw mailbox te ontvangen.

top

logo

Ons vak?

Het meten van cultuur, gedrag, identiteit en bewustzijn. Van individuen, teams en organisaties.

De spiegel is een toepassing van onze kennis die u kunt gebruiken.

Door middel van de spiegel krijgt u een inzicht in uw eigen profiel. Het thema dat wij hiervoor gebruiken is: vitaliteit.

middle

drop

Vitaliteit

Vitaliteit betekent levenskracht en bestaat uit én mentale energie én fysieke gezondheid. YX Company meet mentale vitaliteit en niet gezondheid. Het gaat ons niet om de vraag of je wel gezond eet of genoeg aan beweging doet. Het gaat ons om de vraag:

Waar kies jij voor als je ergens energie in stopt? Ga je voor kennis, invloed, interactie of zelfontwikkeling?

En we laten zien dat onder die woorden nog een hele wereld schuil gaat. Een wereld van keuzemogelijkheden.

Hoe het werkt

Als je voor een spiegel staat zie je precies hoe je ervoor staat. Je kijkt even goed naar jezelf en corrigeert eventueel wat je niet aanstaat. Je wordt bewust van je situatie, je komt in beweging en er onstaat verandering. Deze tool werkt het best als je jezelf in een situatie verplaatst waarin dingen heel goed, of slecht gingen.

Het assessement gaat u niet vrij om beoordelingen vragen, maar dwingt u te kiezen.

Hierdoor wordt niet alleen duidelijk waaraan u prioriteiten stelt, maar ook wat u totaal niet belangrijk vindt.

De uitkomst is een zelfbeeld. Als u door alle stappen heen bent gekomen (~15min) wordt er een rapport voor u samen gesteld.

Privacy

key
cloud

We stellen ook nog een paar extra vragen: zoals over leeftijd, geslacht en opleiding. Dit stelt u in staat om uzelf te vergelijken met anderen. Als u het assessment heeft ingevuld, kunt u direct uw uitslag bekijken en vergelijken met anderen.

Uw gegevens zijn veilig en geanonimiseerd opgeborgen in de cloud. De data is alleen van YX Company. Persoonlijke gegevens en scores worden in volstrekt gescheiden omgevingen opgeslagen en kunnen door derden niet worden gekoppeld.

de Output

pers
collect

Persoonlijk

Reflecteren door bijvoorbeeld deze vraag te stellen: "Wat heeft mijn gedrag, toen, op dat moment en op die plaats, opgeleverd?" Pieken en dalen in de grafiek zijn een soort richtingaanwijzers: ze wijzen naar de plekken waar mogelijk wat te leren valt.

Collectief

Vergelijk jezelf met anderen. In de database komen verschillende filters waar je jezelf aan kan optrekken. Filteren kan bijvoorbeeld op basis van politieke voorkeur, geslacht, opleiding en functie.

top